برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۰ برای انواع غذای ایرانی نرخگذاری شد.
به گزارش خبرگزاری پول و تجارت، به دنبال عرضه انواع چلوکباب و چلو خورش در رستورانهای تهران با نرخهای مختلف، اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تهران با هماهنگی ستاد بسیج اقتصادی نرخ مصوب انواع این غذا را در تهران اعلام کرد.
این نرخنامه را به روایت روزنامه اطلاعات ۷ تیر ۱۳۶۰ بخوانید و عکسی از یک کارگر چلوکبابی بازار تهران در همان سالها تماشا کنید که مشغول بازگرداندن ظروف چلوکباب به مغازه است.
۲۲۳۲۲۵
تمام حقوق برای محفوظ می باشد کپی برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی توسط پول و تجارت