قیمت یک دستگاه اتوبوس ایرانی 7 میلیارد تومان!

قیمت یک دستگاه اتوبوس ایرانی ۷ میلیارد تومان! قیمت یک دستگاه اتوبوس ایرانی 7 میلیارد تومان! – اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلال بهرامی امروز در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده در معاونت حمل و نقل و ترافیک اظهار کرد: اقدامات 20 ماهه اخیر معاونت به عنوان یک شاخص در نظر گرفته شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در مترو نیز در خط 6 بهره‌برداری از ایستگاه‌ها و اورهال 49 واگن را در نظر داشتیم؛ بهره‌برداری از 2.5 کیلومتر مسیر ایستگاه شهید دادمان و هفده شهریور را در مدت اخیر اجرا کردیم و 9.5 کیلومتر میانی خط 6 نیز به اجرا درآمد.

وی با اعلام اینکه در مدیریت فعلی شهرداری تهران 14 کیلومتر و 10 ایستگاه در مترو به بهره‌‌برداری رسید، افزود: در سال 1400 تعداد 2 هزار و 480 دستگاه تاکسی فرسوده و در سال 1401 تعداد یک هزار و 585 دستگاه نوسازی شد و پرداخت حق‌السهم 630 دستگاه ون را انجام دادیم اما 198 دستگاه ون تحویل داده شد که برابر پولی است که پرداخت کرده‌ایم. نوسازی 523 دستگاه به صورت نقدی بوده و برای 465 دستگاه نیز پول واریز کردیم اما در مجموع در طول 20 ماه 5 هزار و 585 دستگاه تاکسی نوسازی شده است.

بهرامی با تأکید بر تلاش برای تأمین اتوبوس از تولید داخل گفت: سال گذشته قیمت اتوبوس 3 میلیارد و 600 میلیون تومان بوده؛ روزی که بودجه تصویب شد قیمت اتوبوس 4 میلیارد و 500 میلیون تومان بود اما با تغییرات ارزی، قیمت به 7 میلیارد تومان رسیده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام اینکه رئیس جمهور چند بار دستور آنی را برای دریافت استانداردهای اتوبوس‌ها داده بود، اظهار کرد: ما پارسال قولی از وزارت کشور داشتیم که محقق نشد؛ ما قدرالسهم نزدیک به 700 دستگاه اتوبوس را پرداخت کردیم اما کمتر از 170 دستگاه را تحویل گرفتیم.

وی با بیان اینکه باید 10 هزار دستگاه اتوبوس تا پایان دوره ششم مدیریت شهری داشته باشیم، ادامه داد: نیاز اولیه را که 3 هزار دستگاه است تا نیمه اول سال 1403 به نتیجه خواهیم رساند و سپس به سمت تأمین اتوبوس برقی خواهیم رفت.

دستگاه قضا به تکالیف سازندگان اتوبوس وارد شود

بهرامی با اعلام اینکه برای رسیدن به 10 هزار دستگاه اتوبوس 70 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، تصریح کرد: با تمام تولیدکنندگان برای تأمین اتوبوس، مذاکراتی داشتیم و تا امروز شرکت‌های سایپا دیزل، وزارت دفاع، زامیاد و دیگر تولیدکنندگان در لیست مذاکرات ما قرار دارند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه با دستور رئیس جمهور استاندارد اتوبوس برقی شرکت مپنا تأیید شد، گفت: از این شرکت و شرکتی دیگر هزار و 200 دستگاه اتوبوس برقی تأمین خواهد شد که امسال 200 دستگاه برقی تعهد داده شده اما توان تأمین 500 دستگاه وجود دارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *