معجزه این میوه خوشمزه برای زیبایی شما/ چه کسانی نباید آناناس بخورند؟
کد خبر : ۳۳۸۲۸
|
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۶/۲۸
-
زمان : ۰۹:۲۳
|
دسته بندی: اسلایدر

معجزه این میوه خوشمزه برای زیبایی شما/ چه کسانی نباید آناناس بخورند؟

اقتصادنیوز: آناناس بومی کشورهای برزیل و پاراگوئه هست و از آن به عنوان خوراکی خوشمزه و طبیعی مناطق گرمسیری قاره آمریکا یاد خواهد گردید.

به گزارش پول و تجارت به نقل از مهر، آناناس میوه‌ای گرمسیری با طعم ترش و شیرین هست که از گیاهی چندینساله به نام آناناس تهیه خواهد گردید. این میوه، بومی کشورهای برزیل و پاراگوئه هست و از آن به عنوان خوراکی خوشمزه و طبیعی مناطق گرمسیری قاره آمریکا یاد خواهد گردید. از نظر ظاهری، آناناس دارای پوستی زرد و قهوه‌ای رنگ با خطوط عمودی و یک تاج سبز رنگ در قسمت بالایی هست.گوشت میوه زرد رنگ، با طعم شیرین و کمی ترش قرار دارای بوده و دارای آنزیم بروملین هست که در هضم پروتئین‌ها نقش دارد. آناناس را امکان دارد به صورت تازه، کنسرو گردیده، آب میوه، ژله، مربا و خشک گردیده مصرف کرد و در صنعت آرایشی و بهدارای بودی نیز از بروملین آن هستفاده خواهد گردید.خواص آناناس قبل از بارداریمصرف آناناس قبل از بارداری امکان داردد به بهقرار دارای بود باروری کمک کند. بروملین موجود در آناناس، به‌ویژه در مغز آن، اثرات ضد التهابی و رقیق‌کننده خون دارد که شرایط رحم را برای باردار گردیدن، بهقرار دارای بود می‌بخگردید. این میوه نیز منبع خوبی از منگنز، ویتامین C و ویتامین B6 هست که همگی برای سلامت دستگاه تولید مثل اهمیت دارند.آناناس سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C و B6 هست که از سیستم ایمنی سالم و تعادل هورمون‌ها در دوران بارداری حمایت می‌کنند. با این حال، دقت دارای بوده باشید که مصرف بیش از حد آناناس ممکن هست باعث انقباضات رحمی گردیده و خطراتی برای سلامت جنین ایجاد کند. بدین‌ترتیب، توصیه می‌کنیم در دوران بارداری قبل از افزودن آناناس به رژیم غذایی خود با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.خواص آناناس برای معدهآناناس اغلب در کشورهایی مانند برزیل به همراه گوشت و مرغ سرو خواهد گردید. این میوه حاوی گروهی از آنزیم‌های گوارشی به نام بروملین هست که به هضم گوشت کمک می‌کنند. بروملین مولکول‌های پروتئین را تجزیه انجام می‌دهد؛ به این معنی که روده کوچک امکان داردد آن‌ها را راحت‌تر جذب کند.این خاصیت آناناس برای افرادی که نارسایی پانکراس دارند؛ یعنی شرایطی دارند که پانکراس نامکان داردد به اندازه کافی آنزیم‌های گوارشی تولید کند، مفید هست. یک مطالعه آزمایشچندین اوقات نشان داد که بروملین نشانگرهای التهابی در بافت‌های گوارشی مانند معده را کاهش می‌دهد. به علاوه، آناناس سرشار از فیبر هست که به سلامت دستگاه گوارش کمک انجام می‌دهد.خواص آناناس برای زخمچندین از خواص آناناس بعد از عمل جراحی شامل کاهش التهاب، ورم، کقرار دارای بودی و درد ناحیه جراحی‌گردیده هست. خوردن آناناس امکان داردد زمان بهقرار دارای بودی بعد از جراحی یا حتی تمرینات ورزشی را کاهش دهد. به علاوه، تحقیقات نشان داده‌اند که بروملین موجود در آناناس امکان داردد ناراحتی، درد یا ورم پس از جراحی‌های دندانی را نیز کاهش دهد.خواص آناناس برای سرماخوردگیبروملین موجود در آناناس امکان داردد به رقیق گردیدن مخاط موجود در سینوس‌ها و سینه کمک کند. نیز، خواص ضد التهابی این میوه امکان داردد علائم سرماخوردگی معمولی و آلرژی‌ها را تسکین دهد. این فواید آناناس موجب گردیده هست که محققان به بررسی توانایی این میوه در درمان آسم بپردازند. در حالی که تحقیقات همچنان ادامه دارد، مطالعات نشان داده‌اند که مصرف بروملین موجود در آناناس با کاهش التهاب راه‌های هوایی که از علائم اصلی آسم هست، ارتباط دارد.خواص آناناس از دیدگاه طب ایرانیدر طب ایرانی آناناس به خاطر فواید فراوانی که برای سلامتی دارد، بسیار مورد توجه قرار دریافت می‌کند. چندین از فواید این میوه عبارت‌اند از کمک به هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی، تضمین سلامت گردش خون، سم‌زدایی بدن، بهقرار دارای بود سلامت پوست، کمک به سلامت دستگاه تنفس، افزایش انرژی و بهقرار دارای بود خلق و خو، جلوگیری از سرطان، قوی گردیدن ماهیچه‌ها، کمک به سلامت هستخوان‌ها هست.تقویت سیستم ایمنیآناناس یکی از غنی‌ترین منابع ویتامین C هست؛ ویتامینی که در خط مقدم مبارزه بدن با عفونت‌ها قرار دارد. مصرف یک فنجان آناناس تازه بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تأمین انجام می‌دهد.ما بین میوه‌های غنی از ویتامین C، آناناس با وجود محتوای قند طبیعی بالا، یکی از گزینه‌های مطلوب برای تقویت سیستم ایمنی هست. ویتامین C نقش کلیدی در عملکرد گلبول‌های سفید دارد و به کاهش طول دوره سرماخوردگی کمک انجام می‌دهد. آناناس با دارا قرار دارای بودن حدود ۷۹ میلی گرم ویتامین C در هر فنجان، در این مسیر مؤثر هست.این ماده مغذی با افزایش تولید گلبول‌های سفید و تقویت عملکرد فاگوسیت ها (سلول‌های بلعنده میکروب‌ها)، بدن را در برابر ویروس‌ها، باکتری‌ها و عوامل بیماری زا مقاوم می‌سازد.به علاوه، ویتامین C نقش مهمی در ساخت کلاژن دارد؛ پروتئینی که برای ترمیم زخم‌ها، بازسازی بافت‌ها و حتی هستحکام عروق خونی ضروری هست. بنابراین مصرف آناناس نه تنها سیستم ایمنی بدن را تقویت انجام می‌دهد، بلکه سرعت بهقرار دارای بود زخم‌ها و بیماری‌ها را نیز افزایش می‌دهد.بهقرار دارای بود هضم و سلامت گوارشآنزیم بروملین موجود در آناناس یک ترکیب بسیار خاص هست که پروتئین‌های پیچیده را تجزیه کرده و به قطعات کوچک‌تر و قابل هضم تبدیل انجام می‌دهد.بروملین برای کمک به هضم غذا، کاهش نفخ و علائم سوءهاضمه هستفاده گردیده و عملکرد آن در تجزیه پروتئین‌های غذایی در دستگاه گوارش مؤثر هست. نیز آنزیم‌های موجود در آب آناناس امکان داردند به شکستن پروتئین کمک کنند و از یبوست، نفخ و گاز جلوگیری نمایند. (منبع)به همین دلیل افرادی که پس از مصرف غذاهای سنگین مانند گوشت یا حبوبات دچار نفخ، سو هاضمه یا دل درد می‌شوند، امکان داردند از خوردن آناناس بهره مند شوند.این میوه با تحریک ترشح شیره‌های گوارشی، حرکات روده را بهقرار دارای بود می‌بخگردید و از یبوست جلوگیری انجام می‌دهد. نیز فیبر موجود در آن به عنوان یک پری بیوتیک طبیعی عمل کرده و با تقویت باکتری‌های مفید روده، سلامت کلی دستگاه گوارش را ارتقا می‌دهد.تقویت هستخوان‌ها و مفاصلمنگنز یکی از مهم‌ترین مواد معدنی موجود در آناناس هست. این عنصر در کنار کلسیم و فسفر به ساخت و هستحکام هستخوان‌ها کمک انجام می‌دهد. مصرف منظم آناناس به پیشگیری از پوکی هستخوان در سالمندان کمک انجام می‌دهد.نیز برای کودکان و نوجوانانی که در حال رگردید هستند، این میوه یک منبع عالی برای شکل گیری هستخوان‌ها و دندان‌های سالم هست. جالب هست بدانید که منگنز علاوه بر هستخوان‌ها، در سلامت مفاصل نیز نقش دارای بوده و خطر ابتلاء به التهاب مفصلی را کاهش می‌دهد.سلامت و جوانی پوستآناناس حاوی آنزیمی به نام برملاین هست که دارای خاصیت ضد التهاب، آنتی اکسیدانی و باکتری کُش شناخته گردیده و در لایه برداری ملایم پوست نقش دارد. مدل‌هایی از کرم‌های حاوی عصاره آناناس وجود دارد که هستفاده موضعی آنها منجر به کاهش ملانین (لک‌های ناشی از آفتاب)، کاهش التهابات پوستی و کنترل تولید چربی در پوست خواهد گردید. پوست برای شادابی و هستحکام نیازمند کلاژن هست. ویتامین C موجود در آناناس، یکی از مهم‌ترین عوامل در تولید کلاژن محسوب خواهد گردیدکمک به کاهش وزناگرچه آناناس طعمی شیرین دارد اما به خاطر فیبر بالا و چگالی کالری پایین، در کنترل اشتها مؤثر هست. جایگزینی یک وعده تنقلات با یک فنجان آناناس تازه، نه‌تنها احساس سیری انجام می‌دهد بلکه باعث کاهش میل به شیرینی‌ها هم خواهد گردید.میوه‌های حاوی فیبر بالا امکان داردند منجر به کنترل بهتر وزن شوند. آناناس از آن دسته میوه‌های سرشار از فیبر هست که به کاهش وزن کمک انجام می‌دهد.پیشگیری از سرطانآناناس یک ضد سرطان طبیعی به شمار می‌رود. بروملین موجود در آن توانایی تخریب و مهار رگردید سلول‌های سرطانی را دارد. به علاوه، ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در آناناس با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد، از جهش DNA و آسیب به سلول‌ها جلوگیری می‌کنند. مصرف منظم آناناس خطر ابتلاء به سرطان‌های روده بزرگ، معده، سینه و پروستات را کاهش می‌دهد.نیز آناناس به خاطر دارای بودن ترکیبات شیمیایی خاص، در شیمی درمانی کاربردهای جالب توجهی دارد. بروملین (آنزیم گوارشی آناناس)، خاصیت ضد التهابی و ضد توموری دارای بوده و امکان داردد در درمان چندین سرطان‌ها شامل پروستات، ریه، پانکراس و روده مصرف شود. آنتی اکسیدان های متعدد آناناس نظیر ویتامین A، بتاکاروتن و فلاونوئیدها، در مهار رادیکال‌های آزاد و کاهش عوارض شیمی درمانی موثرند. ترکیبات آناناس در درمان اختلالات التهابی مانند آرتریت روماتوئید، آسم، زخم معده و بیماری‌های روده‌ای نیز کاربرد دارندچه کسانی نمی‌شود آناناس بخورند؟چندین افراد ممکن هست پس از مصرف آناناس به‌دلیل وجود بروملین در آن، حساسیت یا ناراحتی در دهان، لب‌ها یا زبان خود تجربه کنند. به علاوه، مصرف مقدار زیاد بروملین امکان داردد باعث بروز جوش‌های پوستی، هستفراغ و اسهال شود. نیز، بروملین امکان داردد با چندین داروها مانند آنتی‌بیوتیک‌ها، رقیق‌کننده‌های خون، داروهای ضد افسردگی و داروهای ضد تشنج تداخل دارای بوده باگردید.افرادی که به‌طور منظم از این داروها هستفاده می‌کنند باید برای افزودن یا حذف کردن هر نوع ماده غذایی به رژیم خود با پزشک مشورت کنند. اسیدیته موجود در آناناس و سایر میوه‌های گرمسیری یا مرکبات امکان داردد باعث افزایش سوزش معده یا علائم رفلاکس در افراد مبتلا به بیماری رفلاکس معده (GERD) شود.همان‌طور که اشاره گردید، آناناس سرشار از پتاسیم هست. مصرف بیش از حد پتاسیم نیز امکان داردد برای افرادی که کلیه‌هایشان به‌طور کامل کار نمی‌کنند مضر باگردید، اگر کلیه‌ها قادر به دفع پتاسیم اضافی از خون نباشند، این ماده معدنی امکان داردد باعث ایجاد بیماری به نام هایپرکالمی (Hyperkalemia) شود. این بیماری ممکن هست در چندین موقعیت‌ها کشنده باگردید. نیز، پتاسیم اضافی امکان داردد با بتابلاکرها (Beta-Blockers)، دارویی برای درمان بیماری‌های قلبی و اضطراب، تداخل دارای بوده باگردید.نیز بخوانیدچرا معده سر و صدا می کند؟۹ عادت روزمره که سلامتی شما را به خطر می‌اندازندچندین راهکار ساده برای درمان سردرد بدون قرصعلت اصلی بیماری نارسایی کلیوی/ نشانه‌هایی که باید آن ها را جدی بگیرید
تبلیغات


اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها


ارسال دیدگاه