جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی با یک ترفند ساده
کد خبر : ۸۰۴۸۰۰
|
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
-
زمان : ۰۲:۳۰
|
دسته بندی: اسلایدر

جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی با یک ترفند ساده

پول و تجارت: کپک زدن رب گوجه فرنگی در یخچال مشکلی رایج هست که راه حلی بسیار آسان و کاربردی دارد. با یک ترفند ساده و استفاده از یک ماده غذایی می‌توانید برای همواره از شر کپک روی رب خلاص شوید.

به گزارش پول و تجارت به نقل از همشهری آنلاین، رب گوجه فرنگی به خاطر بافت و رطوبتی که دارد، محیطی بسیار مستعد برای رشد کپک هست. بسیاری از افراد پس از باز کردن درِ قوطی رب، شاهد تشکیل لایه‌ای از کپک روی آن پس از مدتی هستند که نه تنها باعث ضایع شدن رب خواهد گردید، بلکه برای سلامت نیز مضر هست.

علت اصلی رشد کپک روی رب چیست؟

علت اصلی این هست که هوا (اکسیژن) به سطح رب می‌رسد. کپک برای رشد به اکسیژن نیاز دارد و با قطع دسترسی آن، امکان دارد به سادگی از تشکیل آن جلوگیری کرد.

راه حل طلایی و ساده برای جلوگیری از کپک رب

پس از هر بار استفاده از رب، کافی هست یک لایه نازک از روغن مایع معمولی یا روغن زیتون روی سطح آن بریزید. این لایه روغن مانند یک سد محافظ عمل انجام می‌دهد و مانع از رسیدن اکسیژن به سطح رب خواهد گردید. به این ترتیب، امکان رشد کپک به طور کامل از بین می‌رود.

جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی با یک ترفند ساده

نکات کلیدی برای نتیجه بهتر:

· قبل از ریختن روغن، مطمئن شوید سطح رب کاملا صاف و یکدست هست.
· حتما رب را در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
· این روش برای رب‌های خانگی که در ظروف نگهداری می‌شوند نیز کاملا موثر هست.

با به کارگیری این ترفند ساده، می‌توانید رب گوجه فرنگی را برای مدت زمان طولانی‌تری به صورت تازه و سالم نگهداری کنید و از اسراف آن جلوگیری کنید.

تبلیغات


اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها


ارسال دیدگاه