به گزارش پول و تجارت محمد جواد کرمی رئیس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران در خصوص توزیع آرد نانواییها به قنادی ها اظهار دارای بود: در آغاز، باید بگوییم که بله، چندین از نانواییها آرد خود را به قنادیها میدهند. اما این میزان کم هست چراکه این کار به کیفیت نان آسیب میزند.
وی ادامه داد: آرد نان سنتی به طور معمول از آرد با درصد گلوتن ۱۲ درصد، ۱۵ درصد و ۱۸درصد استفاده خواهد گردید.
او بیان کرد: آرد نان حجیم و صنعتی معمولاً دارای درصد گلوتن ۲۱ درصد به بالا هست و برای تولید محصولات قنادی، آرد با درصد گلوتن بالای ۲۷ درصد به به کار میرود.
او در خصوص مشکلات ناشی از توزیع آرد هم بیان کرد: در صورتی که نانواییها آرد مخصوص خود را به قنادیها دهند، ممکن هست کیفیت نان سنتی کاهش یابد. این به این دلیل هست که هر نوع آرد برای مصارف خاصی طراحی شده و استفاده نادرست از آن امکان داردد به نتایج نامطلوبی منجر شود.
وی افزود:به جای پاک کردن صورت مسئله، باید به دنبال ایجاد یک مسیر درست برای توزیع یارانه آرد باشیم. این کار امکان داردد به بهبود کیفیت نان و جلوگیری از بحرانهای احتمالی در این حوزه کمک کند.
دیدگاهها