یک فنجان چای چه بلایی بر سر بدن ما می‌آورد؟
کد خبر : ۸۰۵۲۲۵
|
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
-
زمان : ۰۲:۳۳
|
دسته بندی: اسلایدر

یک فنجان چای چه بلایی بر سر بدن ما می‌آورد؟

پول و تجارت: اگر شب چای بنوشید، کافئین ساعت‌ها در بدن باقی می‌ماند، خواب را مختل انجام می‌دهد و این امر بر سلامت کبد تأثیر بیشتری می‌گذارد.

 

به گزارش پول و تجارت به نقل از همشهری، سوراب ستی، متخصص گوارش که در دانشگاه‌های هاروارد و استنفورد آموزش دیده، اخیرا در پستی در اینستاگرام، چندین از عادات مرتبط با چای را که برای سلامت روده و کبد خوب نیستند، به اشتراک گذاشته هست. به گفته سوراب، باید چای را در حد اعتدال نوشید و نیز باید به میزان کافئین و زمان مصرف آن توجه دارای بود.

چای با معده خالی

باعث تحریک پوشش معده و منجر به رفلاکس، حالت تهوع و ناراحتی خواهد گردید.

شکر و چای‌های شیرین

به گفته‌ سوراب، چای سرد یا چای همراه شیر و شکر منجر به کبد چرب و خطر دیابت خواهد گردید.

مصرف بیش از حد عصاره چای سبز

مصرف بیش از حد مکمل چای سبز، نه چای دم کرده، با سمیت کبدی نادر اما واقعی مرتبط هست.

چای سم‌زدا یا لاغری

این چای‌ها اغلب منجر به کم‌آبی بدن، عدم تعادل الکترولیت‌ها می‌شوند و در درازمدت ممکن هست به روده آسیب برسانند.

چای خیلی داغ

طبق گفته‌ سوراب، نوشیدن چای خیلی داغ یا هر چیزی که دمای آن بالای ۶۵ درجه سانتی‌گراد باشد، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.

چای آخر شب

اگر شب چای بنوشید، کافئین ساعت‌ها در بدن باقی می‌ماند، خواب را مختل انجام می‌دهد و این امر بر سلامت کبد تأثیر بیشتری می‌گذارد.

چگونه مضرات چای را کاهش دهیم؟

مصرف به اندازه: مصرف چای را در حد معقول نگه دارید. در مجموع، مصرف ۳ تا ۴ فنجان چای در روز برای اکثر افراد بی‌خطر هست. مصرف بیش از حد ممکن هست منجر به مشکلات گوارشی یا دیگر عوارض جانبی شود.

کاهش مصرف کافئین: چای حاوی کافئین هست که می‌تواند منجر به مشکلاتی نظیر بی‌خوابی، اضطراب و افزایش ضربان قلب شود. برای کاهش مصرف کافئین، می‌توانید از چای‌های بدون کافئین یا چای‌های گیاهی استفاده کنید.

پرهیز از مصرف چای با غذا: چای می‌تواند جذب چندین مواد معدنی مانند آهن را کاهش دهد. بهتر هست چای را حداقل ۱ ساعت پس از وعده غذایی بنوشید تا جذب آهن تحت تأثیر قرار نگیرد.

کاهش مصرف قند و شکر: اگر چای را با قند و شکر زیاد مصرف کنید، ممکن هست به مشکلاتی مانند افزایش وزن و دیابت مبتلا شوید. سعی کنید از شیرین‌کننده‌های طبیعی یا کاهش میزان قند استفاده کنید.

خرید چای با کیفیت: چندین از چای‌ها ممکن هست حاوی مواد شیمیایی یا آلودگی‌های زیست‌محیطی باشند. برای کاهش خطرات، چای‌های با کیفیت و ارگانیک را انتخاب کنید.

تبلیغات


اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها


ارسال دیدگاه