توسعه کارخانه قند بیستون با سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومانی
کد خبر : ۸۱۱۷۴۰
|
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۷/۲۳
-
زمان : ۱۳:۰۳
|
دسته بندی: صنعت

توسعه کارخانه قند بیستون با سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومانی

مدیرعامل شرکت قند بیستون بیان کرد: این مجموعه با پرداخت نقدی به کشاورزان و بدون هیچ بدهی بانکی، در مسیر تقویت تولید داخل و اشتغال پایدار گام برمی‌دارد.

به گزارش پول و تجارت بهرام رمضانی، مدیرعامل شرکت قند بیستون امروز در مکالمهیی اظهار کرد: کارخانه قند بیستون دارای دو فصل بهره‌برداری پاییزه و بهاره هست. برداشت پاییزه از اوایل اردیبهشت‌ماه آغاز و تا اواسط مرداد ادامه دارد.

وی افزود: امسال حدود ۲۲۳ هزار تُن چغندر پاییزه از استان خوزستان و شهرهای غربی استان کرمانشاه شامل گیلانغرب، قصرشیرین و سرپل‌ذهاب تحویل کارخانه شده هست.
به گفته رمضانی، از ۱۰ شهریور نیز تولید چغندر بهاره آغاز شده و تاکنون بیش از ۱۰۶ هزار تُن محصول تولید شده هست. وی پیش‌بینی کرد میزان کل تولید امسال از ۳۰۰ هزار تُن فراتر رود.

طرح توسعه برای افزایش ظرفیت تولید به پنج هزار تُن در روز

مدیرعامل شرکت قند بیستون با اشاره به برنامه توسعه‌ای جدید بیان کرد: «تا هفته آینده پیمانکار جدید از میان دو گزینه ایرانی و خارجی انتخاب خواهد گردید و پس از آغاز پروژه، ظرفیت تولید روزانه کارخانه از سه هزار تُن به پنج هزار تُن خواهد رسید.»

وی میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز این طرح را بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: بخشی از منابع مالی این طرح از محل تسهیلات بانکی و بخش دیگر توسط خود کارخانه تأمین خواهد گردید.

حمایت از کشاورزان با پرداخت نقدی و حذف واسطه‌ها

رمضانی با بیان اینکه کارخانه قند بیستون هیچ بدهی به پرسنل و بانک‌ها ندارد، اظهار دارای بود: «ما تنها کارخانه‌ای در کشور هستیم که بهای چغندر کشاورزان را به‌صورت نقدی پرداخت می‌کنیم تا از زیان وجود واسطه‌ها جلوگیری شود. همین سیاست موجب شده کشاورزان سایر استان‌ها نیز برای همکاری با این کارخانه ترغیب شوند.»

نبود الگوی کشت و مشکلات عرضه محصول

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالش‌های بخش کشاورزی بیان کرد: «به‌دلیل نبود الگوی مشخص کشت از سوی وزارت جهاد کشاورزی، بسیاری از کشاورزان آزادانه به کشت چغندر اقدام می‌کنند که این امر موجب انتقال بخشی از سرمایه استان به خارج و از بین رفتن فرصت‌های شغلی خواهد گردید.»

افزایش سطح زیرکشت و صرفه‌جویی در مصرف آب

مدیرعامل شرکت قند بیستون افزود: «سال گذشته سطح زیرکشت چغندر پاییزه ۷۰۰ هکتار قرار دارای بود که با درخواست و استقبال کشاورزان، این رقم برای سال جدید به ۱۵۰۰ هکتار افزایش یافته هست.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «کشت پاییزه با مصرف کمتر آب و استفاده از نزولات جوی چون باران و برف، در شرایط کم‌آبی کشور یک فرصت طلایی برای پایداری تولید به شمار می‌رود.»

تبلیغات


اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها


ارسال دیدگاه